شرف الشمس

شرف الشمس از علوم غريبه است، لكن دركتب متقدمين اعم از روايي وادعيه و اذكار دليلي پيدا نشده است ، فقط متاخرين در چند قرن اخير معتبر مي دانند و بياناتي درباره شرف الشمس وطريقه تكسير آن به صورت مربع يا مسبع وغيره و نيز آثار و بركات آن مطالبي متذكر شده اند و بعضي آن را ماخوذ از اسم اعظم تلقي كرده اند و در كتاب جواهر مكنونه كه از كتب خطي اذكار است و همچنين در كتاب السحاب اللئالي تاليف سيد عبدالله بوشهري و كتب ديگر، آثاري از جمله دفع فقر و بيماري ها و حفظ از گزند جانوران و ايمني از بلايا وكسب عزت و بزرگي متذكر شده اند.

كفعمي در كتاب جنت الواقيه آورده است كه اين حروف شكل ، اسم اعظم است و در بعض كتب علماي شيعه آمده است كه اين شكل از اميرالمؤمنين عليه السلام مي باشد ولي سندي براي ادعاي خود ذكر نكرده اند.

شرف الشمس بايد در روز 19 حمل كه مطابق با روز 19 فروردين است برعقيق زرد ودر صورت عدم امكان بر كاغذ زردي نوشته شود و با خود حمل نمايد

نقش شرف الشمس شامل پنج اسم اعظم خداوند است که آنها را کلمات مبارکه الله، جمیل، رحمن، مومن و نور گفته اند.

قابل ذکر است که هم مربع و هم مسبع لوح شرف الشمس وارد شده است که ما مربع آن را در ذیل ذکر کرده ایم

نکاتی که در هنگام نوشتن نقوش باید رعایت شود:

  1. هیچ خطی دوبار کشیده نشود. 2- سوراخهای ستاره و میم و ها و واو بسته نشود. 3- خطوط ابتدا و انتهای ستاره یکدیگر را قطع نکنند.     4- اندازه الف ها یکسان باشد.    5- اگر روی کاغذ نوشته می‌شوند با گلاب و زعفران نوشته شوند. ( بهتر است با گلاب و زعفران روي كاغذ زرد نوشته شود.)    6- واو آخر روی تمام نقش کشیده شود.    7- اگر از نگین استفاده می کنید سعی کنید هر سال در ساعت ذکر شده و با آداب کامل بوسیله یک سوزن روی نقش کنده شده را دوباره خراش دهید.    8- اگر روی کاغذ نوشتید آنرا باز نکنید و به کسی نشان ندهید  و در آخرین چهارشنبه سال به آب روان بسپارید.         9 – گروهي معتقدند تكرار شرف الشمس در هر سال لازم نيست.

 

بسم الله الرّحمن الرّحيم

اَللّهُم اِنّي اَسئَلُكَ بِالهاءِ مِنْ اِسمِكَ الْاَعظَم و بالثَلآثِ العِصّيِ و بالالَفِ المُقوَّمِ و بِالمِيمِ الطَميس الاَبتَر و بالسِّلمِ و بالاَربَعَه الَتِي ه‍ِي كالكَفِ بِلا مُعصَم و بِالهاءِ المَشقُوقَه و بالواوِ المُعظَّم صوره اِسمكَ الشَّريفِ الاَعظَم اَن تُصَلِيَ علي سَيِّدِنا مُحمَّدِ وَ آلِهِ بعدد حروف ماجري بِالقلم و اَن تَقضِي حاجَتِي

 

توجه توجه بالای جدول شماره 786 ثبت شود.

 

 

مؤسسه علميّه السلطان عليّ بن موسي الرضا علیه‌السلام

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *