شهید بروجردی

آیت الله خامنه ای رهبرمعظم انقلاب اسلامی درباره این شهید بزرگوار فرموده اند: معمولا هرگاه سخن از شهدا به میان می‌آید شهید بروجردی جلوی چشم من است.

سردارشهیدحاج محمد ابراهیم همت فرمانده وقت لشکر ۲۷ محمد رسول الله ص درباره روحیه بالا، عشق به ولایت و تعهد عمیق محمد بروجردی به آرمانش در آن ایام سخت اسارت در سیاه چال‌های رژیم پهلوی گفته است: در زندان منافقین به برادرانی که معتقد به ولایت فقیه و رهبری امام راحل بودند از روی طعنه می گفتند «فتوایی»، این هم یکی از مظلومیت‌های مضاعف بچه‌های حزب اللهی در آن سالها بود.

فرمانده لشکر محمد رسول الله در دوران دفاع مقدس افزوده است:‌ بعضی ها در برابر این انگ زدن‌های رذیلانه منافقین دست و پایشان را گم کردند، ولی محمد خیلی منطقی و زیبا آنها را توجیه کرد، او بدون هیچ ابایی گفته بود که آری ما فتوایی هستیم و مقلد، خودمان که مجتهد نیستیم تا بتوانیم احکام را از منابع آن استخراج کنیم، بگذارید هر چه دلشان می‌خواهد، بگویند.

سپهبد شهید علی صیاد شیرازی، همرزم بروجردی در کردستان از آن روزها گفته:

موقعی که ضد انقلابیون، محل باشگاه افسران لشگر ۲۸ را در سنندج محاصره کردند، بچه‌های ما در آنجا، مدت ۴۰ شبانه‌روز در محاصره مطلق بودند، حتی چیزی برای خوردن هم نداشتند، با این حال استقامت می‌کردند.

شهید بروجردی، برای رهایی اینها، دست به هر کاری می‌زد، او آنقدر در این راه استقامت کرد که با همکاری و یکدلی رزمندگان سپاه و ارتش، پس از مدتی کوتاه، محاصره در هم شکست.

نمونه چنین صحنه‌هایی را در آن زمان، زیاد داشتیم که ایشان همیشه با همین پایمردی و استقامت، به مصاف ضد انقلابیون می‌رفتند.

یکی از هم‌رزمان شهید از خصایص مردمی بروجردی، خاطرات شیرینی به یاد دارد و می گوید:

در همان شبهای اول آزادسازی برخی شهرهای کردستان از جمله سنندج که ضد انقلابیون شکست خورده با سلاح های سبک و نیمه سنگین از هر طرف به سوی مردم و نیروهای انقلاب شلیک می‌کردند و رفت و آمد در سطح معابر شهر تقریبا غیر ممکن به نظر می‌رسید، به حاج آقا خبر دادن که در یکی از خانه‌های نزدیک پادگان، خانم بارداری است که زمان وضع حمل او فرا رسیده، منتهی با توجه به عدم امنیت در سطح شهر، بردن او به بیمارستان غیرممکن است.

شهید بروجردی، بلافاصله نشانی آن خانه را گرفت، تنها و بدون محافظ، سوار بر ماشین فرسوده به آنجا رفت و با کمک شوهر آن خانم، او را به بیمارستان سنندج منتقل کرد، تنها بعد از اطمینان خاطر از وضعیت این خانواده کُرد بود که از بیمارستان به پادگان برگشت.

شهید بروجردی به عنوان فرمانده سپاه در غرب کشور، قرارگاه حمزه سیدالشهداء (ع) ، در یکی از مأموریت‌های خود در اولین روز خرداد سال ۶۲، وقتی برای پاکسازی شهر مهاباد راهی آن جا شده بود، در ساعت ۱۲ ظهر بر اثر انفجار مین در جاده مهاباد ـ نقده به شهادت رسید و پس از تشییعی باشکوه با حضور مردم شهید پرور، به خاک سپرده شد.

روحش شاد ویادش گرامی باد.

شادي روح شهداي انقلاب ، شهداي جنك تحميلي وشهداي حرم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

خبرگزاري.جمهوري.اسلامي

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *