سه شنبه ها
حضوری ساعت ۸ تا ۸:۵۰
فضای مجازی ساعت ۱۰ تا ۱۰:۵۰ – ساعت ۱۵ تا ۱۵:۵۰
مسئله قضا و قدر از وسیع ترین مسائلی است که در میان گروههای مختلف مردم چون اهل عرفان، اهل فلسفه، اهل کلام وحتی مردم عادی حرفی برای زدن داشته و هریک در این باره نظری داده اند. در این میان گروهی اهل افراط وگروهی اهل تفریط شده اند.بعضی قائلند انسان در مقابل قضا وقدرالهی هیچ اختیاری ندارد و تنها خداست که اعمال خوب و بد انسان را رقم می زند. این طایفه هیچ اختیاری برای انسان درنظرنگرفته و به طور مطلق قائل به جبر شده اند. در مقابل گروهی دیگر قد علم کرده وگفته اند زندگی و اعمال هرکس در گرو اختیارخود اوست وقضا و قدرالهی را موثر نمی دانند. اینان مطلق اختیار را اختیار کرده اند اما در این میانه حالت سومی نیز وجود دارد که بین این دو نظریه حرکت کرده که هم قضا و قدر و اراده الهی را در سرنوشت موثر میداند و هم برای اختیار فرد نقش بسزایی قائل است.
انسان همیشه علاقمند است که بداند جایگاه او بدور از افراط و تفریط کجاست تا وظیفه خود را بهتر بداند و بدان عمل کند.
استاد بروجردی در این کلاس به موضوع قضا و قدر الهی از نگاه مولانا میپردازد تا با اشاره به ابیاتی در قالب قصه و با تمثیلهای ملموس و به روز و کاربردی مولانا به این موضوع بپردازد.
شما نیز در رابطه با موضوع قضا و قدر الهی و گره خوردن آن به سرنوشتتان میتوانید با بررسی ابیات مولانا در این کلاس همراه باشید.
لینک کلاس اسکایروم: (دسترسی از ۱ مرداد برای ثبت نام کنندگان فعال میباشد)