دوشنبه ها
حضوری ساعت ۸ تا ۸:۵۰
فضای مجازی ساعت ۱۰ تا ۱۰:۵۰ – ساعت ۱۵ تا ۱۵:۵۰
آنچه ما را به حضور در محضر قران و آشنایی با تفسیر ایات، راغبتر میکند این است که فهم الفاظ و عبارات نامهای که خدای سبحان با عنوان «قرآن کریم» برای ما نازل کرده، نیاز به تفسیر و توضیح دارد. قرآن که به فرمودهٔ امام راحل (ره) نامهٔ حبیب است به محبوب، نیاز به رمزگشاییهایی دارد که مفسرین تا حد توان به این امر اهتمام ورزیدهاند.
خدای سبحان برای بيان مطالب عمیق و ژرفی که نیاز بشر دیروز، امروز و فرداست، به حداقل جملات و کلمات برای بیان مفاهیم عمیق و ژرف بسنده کرده و همین امر خواندن یا شنیدن تفسیر را ضروری میکند؛ زیرا دریافت مقصود برخی از آيات نيازمند تأمّل و دقّت بيشتری است. قرآن برای انسان در هر عصر و زمانی سخنی برای گفتن دارد. مفسرین سعی دارند آیات را بر ضرورتها و تقاضاهای انسان در عصرهای گوناگون تطبیق دهند تا بشر، همیشه نقشهٔ راهی برای خوب زیستن داشته باشد.
استاد بروجردی از ميان سور متعدد در اين چند جلسه به تفسير سوره حمد میپردازند سوره ای كه نماز و قران کریم با آن اغاز میشود، اين سوره به همين دليل فاتحه الكتاب ناميده میشود و از باب اينكه مشتمل بر موضوعات ربوبیت خدای سبحان، معاد، توحید، ولایت و عدل است. آنرا «ام الکتاب» نيز میگویند
استاد بروجردی در این کلاس به تفسیر این سوره را میپردازند و اميد میرود كه حضور در اين كلاس توجه قلبی ما را به نمازمان بيشتر كند.
لینک کلاس اسکایروم: (دسترسی از ۱ مرداد برای ثبت نام کنندگان فعال میباشد)